Incasso BV biedt naast de incasso diensten nog een enkele overige financiële producten.

Verzekeren

U komt thuis en u treft een lekkage aan, uw auto is gestolen of u heeft die mooie dure vaas van uw buurman laten vallen. Deze situaties kan iedereen overkomen. Een verzekering biedt u vaak een uitweg voor de hoge kosten die dit met zich mee brengt. U betaald een maandelijkse bedrag aan premie in ruil voor de dekking van de hoge kosten. Wilt u meer informatie over een specifieke verzekering kunt u op onze pagina meer hierover lezen. Als u een persoonlijk gesprek wilt kunt u langskomen bij reisverzekering Deventer.

Lenen

Eindelijk die mooie dure auto kopen? Eindelijk genieten van uw droomvakantie? Iedereen heeft weleens iets op het oog dat een groot bedrag aan geld vereist. Wanneer u niet beschikt over het geld is een optie om te lenen. Hierdoor kunt u alsnog de aankoop doen die u graag wilt. Er zijn verschillende vormen van lenen.

Sparen 

Vrijwel iedereen in Nederland die over een betaalrekening beschikt, beschikt ook over één of meerdere spaarrekening(en). We sparen steeds meer met z’n allen. Een groot deel van deze spaarders spaart zonder een doel voor ogen te hebben. Maar waarom eigenlijk? Sparen biedt u meer zekerheid in onzekere tijden. De economie kan veel onzekerheid creëren. Een spaarrekening kan helpen om deze onzekerheid op te vangen. Tegenslagen kunnen opgevangen worden dat voor financiële rust zorgt.

Beleggen 

Vermogen opbouwen is eenmaal belangrijk geworden. U kunt er dan voor kiezen om te sparen. Maar ook beleggen is een optie en zeer aantrekkelijk. De rentes van de spaarrekeningen zijn de laatste jaren erg laag. Door te beleggen bouwt u nu eenmaal meer vermogen op. Ongeacht de risico’s die er aan verbonden zijn kunt u deze voordelen benutten.