Wanneer wij uw openstaande vordering succesvol incasseren, dan kost het u als opdrachtgever geen geld. Voor een overzicht van onze tarieven download onze tarievenlijst.

Gratis incassobureau

Veel ondernemers kennen de no cure no pay incassobureau’s wel. Ze kosten geen geld als de vordering niet geïncasseerd wordt, maar als ze wel geïncasseerd worden betaal je er dik voor. IncassoBV.nl heeft berekend wat het verlies zou zijn als je geen no cure no pay incassobureau hebt, maar een gratis incassobureau.

Wanneer u te debiteur zijn factuur niet betaald, wilt u dat deze zo snel mogelijk geint wordt. Veel ondernemers weten hoeveel tijd en energie het kost om deze vorderingen als nog te incasseren. Dus u schakelt een incassobureau in, maar wat voor incassobureau? Een no cure no pay incassobureau, of een incassobureau met abonnement service? Sinds kort is IncassoBV.nl een incassobureau dat als één van de wenige in Nederland, gratis vorderingen incasseert voor haar klanten.

Inderdaad, wanneer u uw vordering bij ons indient, kost het u geen geld. Ook niet wanneer de vordering succesvol geïncasseerd wordt! Wij vinden dat de debiteur voor deze kosten dient op te draaien. IncassoBV.nl verhaalt alle kosten op de debiteur, volgens de Nederlandse wetgeving. Zie onze algemene voorwaarden.

Tarievenlijst

IncassoBV.nl kent drie incasso trajecten, het pre incasso traject, minnelijke traject en natuurlijk het gerechtelijke traject. Op deze pagina ziet u een overzicht van de eventuele kosten per traject.

Pre incasso
Het pre incasso traject, ook wel aamaningstraject wordt door ons gedaan voor € 19,95 excl btw.

Minnelijke incasso
Het minnelijke incasso traject kost u nagenoeg geen geld. Wanneer wij de vordering incasseren kost het u niks. Wanneer wij de vordering niet incasseren kost het u slechts € 35,00.

Gerechtelijke traject
De kosten voor het starten van een gerechtelijk traject verschillen nogal. Dit hangt onder andere af van de factuur hoogte. Mocht u via onze doorgaan via de gerechtelijke procedure, dan zal onze gerechtsdeurwaarder of incasso advocaat u vooraf uitleggen wat de kosten zullen zijn.

Download de tarievenlijst