Welkom op IncassoBV. IncassoBV.nl is een internationaal incassobureau dat op basis van no cure no pay openstaande facturen int voor bedrijven, particulieren, zorg instellingen en verenigingen. Wij werken anders dan andere incassobureau’s in Nederland, bij ons staat u als klant centraal en wanneer de vordering ge-int wordt, ontvangt u dezelfde week het geld nog van ons! IncassoBV is een incasso bureau dat zich kenmerkt door haar expertise, ruime ervaring en hoge kwaliteit. Als u opzoek bent naar een incassobureau waar u als klant centraal staat en met een slagingspercentage van 91 % Dan bent u opzoek naar IncassoBV.

IncassoBV is het MKB incassobureau in Nederland. Wij van IncassoBV staan u graag te woord. We verstrekken u de informatie waar u behoefte aan heeft en kunnen u vakkundig advies geven en uitstekend begeleiden in het debiteurenbeheer. Met behulp van de gegevens op onze contactpagina kunt u ons snel en eenvoudig bereiken. Heeft u nog vragen? Neem contact op.

Wij zijn een incassobureau die geheel kosteloos uw openstaande incasso opdrachten int. Mocht IncassoBV er niet in slagen om de vordering met succes te innen, dan kunt u als opdrachtgever ervoor kiezen het traject door te zetten naar een gerechtelijke procedure. In 90% van onze incasso opdrachten lukt het d.m.v. minnelijke incasso.

Wij van IncassoBV zetten ons in voor alle MKB bedrijven in Nederland en vragen hier geen vergoeding voor! Mocht u een incasso indienen dan leggen wij de kosten bij de debiteur. Heeft u verder nog vragen ? Twijfel dan niet en stuur ons direct uw vraag! Wat is een no cure no pay incasso bureau? Een no cure no pay incassobureau is een incasso bureau die u geen geld kost als hij de vordering niet succesvol heeft kunnen incasseren. Als de vordering wel succesvol geïncasseerd wordt dan vraagt het incasso bureau vaak 30% van het totaalbedrag. Wij van IncassoBV vragen maar 15% van het totaalbedrag!