Wij van Incasso BV staan u graag te woord. We verstrekken u de informatie waar u behoefte aan heeft, kunnen u een vakkundig advies geven en uitstekend begeleiden. Met behulp van de gegevens op onze contactpagina kunt u ons snel en eenvoudig bereiken. Het kan voor u de eerste keer zijn dat u achter een openstaande vordering aan moet. Dan zit u waarschijnlijk met tal van vragen over wat de beste aanpak is, over wat u kunt verwachten en wat uw kansen zijn. Een aantal begrippen zijn waarschijnlijk nieuw of nog niet helemaal duidelijk voor u. Daarom leggen we ze hier kort voor u uit. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij van Incasso BV staan voor u klaar. Het komt zelden voor maar in een enkel geval lukt het niet om uw debiteur tot betaling over te laten gaan. Dit is een risico waar iedere ondernemer mee te maken heeft maar desalniettemin is dit niet waar u op hoopt. Bij Incasso BV loopt u geen risico tegen extra kosten aan te lopen. Wij hanteren het “no cure no pay” principe, wat erop neerkomt dat u niet hoeft te betalen wanneer u geen geld krijgt van uw debiteur. Hierdoor staan wij met u op gelijke voet. Wij zijn beide afhankelijk van betaling door uw debiteur. U bent er dus van verzekerd dat wij van Incasso BV er alles aan zullen doen uw vordering voor u te innen!

U bent ons niets verschuldigd wanneer wij uw vordering niet voor u kunnen innen. Hoewel het uiterst zeldzaam is, kan dit nou eenmaal voorkomen; bijvoorbeeld wanneer de debiteur insolvabel is. Maar als ondernemer heeft u behoefte aan zekerheid en daarom gaan wij bij Incasso BV graag nog een stapje verder: wij hanteren een “do cure no pay” principe. Onze inkomsten worden verhaald op uw debiteur onze incasso diensten kosten u dus niets!

In het pre incasso traject en in het eigenlijke incasso traject is er sprake van de zogenaamde buitengerechtelijke procedure. In feite wordt met de “buitengerechtelijke procedure” dus het hele traject bedoeld tot aan een eventuele dagvaarding. Het zal u wellicht verbazen, maar wij van Incasso BV slagen er in meer dan 85 % van de gevallen in, om de debiteur in deze buitenrechtelijke procedure al tot betaling over te laten gaan. Slechts in een heel klein deel van de gevallen is het uiteindelijk noodzakelijk een dagvaarding uit te brengen en de gerechtelijke procedure te starten!