IncassoBV.nl is een Nederlands incassobureau dat openstaande vorderingen incasseert voor haar klanten. Sinds 2005 zijn wij de specialist op de Nederlandse markt. IncassoBV.nl wint jaarlijks verschillende prijzen voor haar prestaties. Sinds 2009 bieden wij ook debiteurenbeheer, creditmanagement en internationale incasso in 22 landen.

Wij zijn een incassobureau met een breed diensten pakket. Wij zijn de specialist in het incasseren van openstaande vorderingen en in beheren van debiteurenbeheer. Daarnaast incasseren wij op internationaal niveau en begeleiden wij onze klanten vanaf het pre incasso traject, tot de beslaglegging. Kortom, wanneer u op zoek bent naar één incasso specialist die al uw debiteurenbeheer kan beheren en uw openstaande posten kan incasseren, dan bent u opzoek naar IncassoBV.nl

Debiteurenbeheer
Debiteurenbeheer is iets dat vaak als niet leuk en moeilijk werk wordt gezien. Hierdoor is het debiteurenbeheer van veel bedrijven niet in orde. Een slechte administratie kan in deze tijd wel eens leiden tot faillissement. Loop niet achter de feiten aan maar loop op de feiten voor. Debiteurenbeheer is een vak: ons vak.

Minnelijke incasso
Incasso BV incasseert openstaande vorderingen in het minnelijke incasso traject. Dit doen wij al sinds 2005 en met succes. Dankzij onze ervaring en expertise behandelen we jaarlijks 25.000 vorderingen waarvan wij 83% incasseren. Jaarlijks incasseren wij dus 20.750 vorderingen voor onze opdrachtgevers.

MKB incasso
Midden-klein bedrijf incasso is een incasso dienst voor MKB bedrijven in Nederland. Standaard wordt voor bedrijven het minnelijke incasso traject gestart. Wanneer u gebruik wilt maken van een andere traject vorm dient u dit te vermelden.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen aan één van onze incasso medewerkers, door te mailen naar [email protected]

Ook zijn we gespecialiseerd in Bulk incasso, Creditmanagement,, deurwaarder, Franchise incassobureau,  gerechtelijke incasso, internationale incasso, en pre incasso.